Pysselkit - Natur

kr75.00
(Inga recensioner än) Skriva en recension
UPC:
5712854447485
Lägger till i kundvagnen ... Objektet har lagts till

Bassortiment med en mix av olika kreativa temaprodukter som uppmuntrar  till fri fantasi och kreativitet. Perfekt som ett supplement i kombination med andra basprodukter och - föremål. Kreativ inspiration medföljer på emballeget.  


Du kan använda påsens innehåll på många olika sätt. Använd t.ex. materialen till fri lek och fantasi, där du gör figurer eller dekorerar olika föremål som återbruksmaterial, toalettrullar, mjölkkartonger och liknande med pompomer, piprensare och andra roliga hobbyartiklar som du hittar i detta set. Du kan också använda de olika schablonerna som finns inne i emballaget och använda  setet som ett klipp och klistra set. 

Kort sagt ett riktigt bra sortiment  med många användbara basmaterial till kreativitet. Förpackningen  innehåller även Sticky Base som är ett multilim och modelleringslim i ett. Som lim kan Sticky Base strykas på med fingrarna på alla sugande och matta ytor såsom papp, kartong, trä, pompomer, piprensare och liknande.  


Innehåller: Sticky Base, papperskonfetti, papperssnöre,  vågpapp, naturpapper i ark, trämosaik, wire med papper, små och stora glasspinnar i trä.